top of page

OVERNATTING

Overnattingsmulighetene er mange. En kan leie både hytter, leiligheter, rom og annekser på Søndre Sandøy. I tillegg til dette tilbyr øyen Norges vakreste teltplass, Stuevika Camping. Et annet alternativ er å bo i båt for deg som har tilgang til dette.

Om du ønsker å ha base på fastlandet vil programmet være tilrettelagt til fergetidene Olavafergen tilbyr. Denne beveger seg fra Skjærhalden havn til Nedgården omlag hver halve time (fergebillett er ikke inkludert i festivalpasset) . 

yoga_festival.png

STUEVIKA CAMPING

Stuevika camping er uten tvil Norges vakreste campingplass. 

Søndre Sandøy er den største av de bilfrie øyene på Hvaler. At det ikke er biler, gjør øya til et perfekt sted for sykling og turgåing. Tar du sykkelen med på Olava fra Skjærhalden, kan du utforske øya der tiden har gått litt saktere. Mellom åkerlandskap og flotte skoger, ligger staselige hvite trehus og en svært artsrik natur, samt flotte strender og nydelige stier. Den flotteste plassen av dem alle er Stuevika. Sykkelavstanden til teltplassen er ca 2 kilometer. 

Sandstranden du finner her er en langgrunn og barnevennlig strand. Under furutrærne innenfor, finnes det en liten teltplass. Dette er en teltplass med få fasiliteter, men et sted der man garantert senker skuldrene og lever i nuet. Steder som dette er det ikke mange av, og Stuevika Camping er en plass der både store og små kan ha godt av å bo på i noen døgn. La roen senke seg og nyt dagene på Søndre Sandøy. 

Stuevika Camping har en egen tilsynsvakt. Han og hans familie legger hvert eneste år et titalls med timer for at den unike plassen skal fremstå så bra som mulig. I en årrekke har det i tillegg vært jobbet med å få lagt vann og avløp til friområdet. I 2015 ble det endelig offentlig vann tilgjengelig. Dette anses som et viktig tiltak for å holde liv i den flotte friluftstradisjonen telting her ute representerer. 

yoga_festival.png

FAKTA

Toalett

Vann

Kjølemulighet

Reonvasjon

Teltavgift

 

ADFERDSREGLER

  1. Meld fra til tilsynsvakten når du kommer. Teltavgiften betales på forskudd etter gjeldende priser.

  2. Teltplassen anvises av tilsynsvakten.

  3. Hold området rent og ryddig. 

  4. Ikke sløs med drikkevannet

yoga_festival.png

ANNEKSER OG HYTTER TIL LEIE

Leif Oddvard Løkkeberg - to leiligheter ved fergeleiet (5 personer i hver) - tlf.nr 91716514 // Finn-link her.

 

Eirik Th. Olsen - to hytter ved fergeleiet på Nedgården (8 personer i hver)  - tlf.nr 90837171 // eolsen@krror.no

 

Jørn Erik Jensen - to hytter ved fergeleiet på Nedgården (5 personer i hver) - 91600500 // Finn-link her.

 

Christopher Hansen - ei hytte i  nærheten av Stuevika  // Finn-link her.

 

Per Weydal - ei hytte ved Gravningsund (8 personer). - tlf.nr 95778150 // Finn-link her.

 

Birgitte Torp - ei hytte ved Sauholmen - 99774463 // Finn-link her.

Cecilie Andersen - Hytte mellom Storhavna og Gjøkvika - 47473279 // Finn-link her.

Reidar Andersen - ei hytte ved Buvika (6 personer)  - 91543270 // Finn-link her.

Karianne Jensen - ei hytte ved kasafjellet (9 sengeplasser) - 92200182 // Finn-link her.

 

PARKERE BÅT? Kontakt nedgården gjestehavn Jørn Erik Jensen - 91600500

Hytte 100 meter fra sjøen med båtplass på Søndre Sandøy, Hvaler

Pen hytte 100 meter fra sjøen. Åpen kjøkken- og stueløsning, med komfyr og kjøleskap med fryser. Stue med peisovn. Liten TV med innebygd DVD-spiller. 2 soverom med 5 sengeplasser. Soverom 1: Familiekøye 120 cm bred nede og 80 cm bred oppe. Soverom 2: Køyeseng 90 cm bred nede og 90 cm bred oppe. Bad med dusjkabinett. Utedo.  

52_347342755.jpg

Idylliske Nedgården på Søndre Sandøy, Hvaler

2 leiligheter i nyoppført låvebygg (2019) på idylliske Nedgården på Søndre Sandøy på Hvaler. Låvebygningen ligger i forbindelse med gårdstun.  
Hver leilighet er ca 75 m2 over 2 etasjer.  
1.etg består av stor stue og kjøkken, romslig bad med dusj, toalett og vaskemaskin.  
Kjøkken med stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

2.etg har 3 soverom og en liten loftstue. 

284_115109382.jpg

HYTTE MED SANDSTRAND, S.SANDØ

Nyrenovert hytte med 6 sengeplasser og egen sandstrand med direkte tilgang til privat brygge med båtplass leies ut uke 23, uke24, uke25, uke26, uke30, uke31 og uke32. 
Fra kr. 1.500,- pr. natt.
Hytta er lys og trivelig med moderne kjøkken med oppvaskmaskin, micro, kjøl/frys og bad/wc med vaskemaskin. Det er utedusj med varmt og kaldt vann nede ved stranden.
Eiendommen ligger vestvendt med masse sol og egen del av sandstrand med "puddersand". 10 meter fra vannet disponeres også egen overbygget grillplass hvor solen kan nytes til langt på kveld. Plassen er møblert. Det er også stor terrasse inntil hytta med markise over spiseplass. Terrassen er møblert med stoler og bord. 
Hvis ønskelig kan større båt leies. Det er en 14 fot Pioner Activ med 20hk motor med selvstart. 

988_596536715.jpg

Hytte på Søndre Sandøy

Skogro er en lys og luftig hytte som ligger helt usjenert. Store deler av hytta har gått gjennom en oppgradering vinteren 2023, og framstår nå som lys og varm. Hytta består av tre soverom, samt en hems med fire soveplasser. I stua finnes det flere steder for sosialt samvær, eller avslapning. TV-en nede i stua er utstyrt med cromcast, så man kan logge seg inn med sine egne apper. Under TV-en er en lydplanke man kan koble til bluetooth og høre på musikk/podcast eller lydbok. 

767_1086603903-1.jpg

Søndre Sandøy m båtplass

Soveromsdelen har også 3,5 m takhøyde og består av 4 soverom, gang, bad med dusj i tillegg til et separat toalett. Badet er flislagt og har varmekabler. 
Hytten er vinterisolert og har peis. Hele ene veggen på stuen består av store vindusflater der halvparten er en stor skyvedør. Taket strekker seg videre ut på terrassen, som gjør at man kan sitte ute selv om det skulle regne. I tillegg til et 3 m langt spisebord ute, er det en salonggruppe på en egen del av terrassen der man har sol absolutt hele dagen. 
Internett, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og stor Webergrill. Det er også en stor Jumpking trampoline med sikkerhetsnett.

088_1714250623.jpg

Hytte på Hvaler, ved Skjærhalden

Hytte fra 2018 med stor solrik terrasse og kort vei til idyllisk strand. Hytta ligger lunt til med furutrær og svaberg i et etablert hyttefelt med 5 minutter ned til sjøen. Langgrunn og barnevennlig strand med båtbrygger - rolig og avskjermet. Området har flotte turmuligheter og kort vei til Skjærhalden, og Strømstad 50 min med ferge. Hytta har tre soverom hvorav to har dobbeltsenger. Siste soverom har en enkeltseng. Moderne kjøkken, og bad med to dusjer. Vaskemaskin, oppvaskmaskin og to små kjøleskap. Wifi tilgjengelig via mobilt bredbånd.

844_1725677856.jpg

Nyere Hedda-hytte. Stor terrasse. 

Fritt og usjenert beliggende med vestvendt utsikt over Gravningsund og Skjærhaldenfjorden. Sol hele dagen. Søndre Sandøy er et bilfritt «Saltkråkan»-paradis på Østre Hvaler. Øya har flotte sandstrender og svaberg, noen helt usjenerte badeplasser. På idylliske Cafe Oline serveres kald drikke og god mat, i tillegg til intimkonserter med kjente artister og ukentlige quiz-kvelder. 
Gammel hytte ble revet og ny oppført i 2015. Eldre anneks ble oppusset samtidig. Hovedhytta inneholder stue/kjøkken, bad/wc, to soverom og entre. Annekset inneholder to soverom. 

974_364208979.jpg

Hus - Skjærhalden

Hyggelig feriehus med fantastisk beliggenhet, utsikt over Oslofjorden og kort vei til vannet og badestrand. Det er stor flott terrasse så man kan kose seg på varme sommerdager. Hytta ligger på idylliske Hollungen, som er en bilfri øy på Hvaler. Det går ferge fra Skjærhalden og over til øya, bilen kan parkeres på Skjærhalden og vil koste NOK 980,- pr uke. Fergen går ofte og det er ikke noe problem å komme frem og tilbake. Det er ca. 950 meter å gå fra fergen til feriehuset, og det finnes trillebår til bagasjen. Har man egen båt, er det båtplass rett ved hytta som kan benyttes. Hytta består av to etasjer. I første etasje er det åpen stue og kjøkkenløsning med spisestue. 

photo_web_2048x1365_458420_lsr_2024040182789294369_jpg.jpeg

Koselig hytte med enkel standard | Hvaler

Koselig, rødmalt hytte med anneks på Søndre Sandøy - kort vei til nydelig sandstrand og fantastiske turområder i nærområde. Café Oline tilbyr mat og kultur, her er det også kiosk med et lite dagligvareutvalg. Ferge fra Skjærhalden med forbindelse til de øvrige østre øyene. Stor solrik tomt med gressplen og mulighet for parkering - stor terrasse mot øst, syd og vest. Kun 2 minutters gange til barnevennlig strand og ca 10 minutters gange til Nedgården med fergeleie og brygger.

aae57249-b4b4-421c-8f7d-5e4d9d614c3b.jpg

Søndre Sandøy - Hvaler - stor, solrik helårshytte

Stor og nyere hytte på Søndre Sandøy, Hvaler. Hytta er lys og praktisk med 3 soverom og et kombinert sove- og TV-rom. Stort bad og en romslig åpen kjøkken-stueløsning med peisovn. Utsyn over natur og vakkert kulturlandskap. Sol fra morgen til kveld. Lunt. 10 minutters gåtur til brygge og strand. Barnevennlig. Helårs.

8ef12969-8c76-45c1-9c00-e67d5858b82c.jpeg.webp

2 flotte sjøbuer i strandkanten mot syd/vest

Flotte nye sjøbuer ved fergeleiet på Nedgården.
Inneholder kombinert stue/kjøkken innredet med salong, tv, dab radio, spisebord/stoler, oppvaskmaskin, stekeovn/koketopp, kjøleskap, fryseboks og ellers alt av kjøkkenutstyr. 2 soverom, 1 med dobbeltseng og 1 med familiekøye, bad, gang og hems. Hemsen er på 30 kvm. med 190cm takhøyde på midten og har 2stk. 120cm senger, stor tv og sittemuligheter. Badet har varmekabler, wc, dusj, baderomsinnredning, vaskemaskin/tørketrommel. Veranda med hagemøbler, grill, markise og varmelamper.
Søndre Sandøy er en perle, med vakre strender og flotte turområder. I skoleferien har øyas samlingsted, Cafe Oline åpent hver dag. Her er det Quiz hver tirsdag og konserter 1-2 dager i uken. Cafeen har også åpent i vinterferien, påsken, pinsen, høstferien og enkelte helger. 

l_1803269341.jpg

Praktfullt sommersted på Søndre Sandøy.

Nytt anneks med alle fasiliteter, nære sjøen på praktfulle Søndre Sandøy, 3 min. fra fergeleiet. Rutebåt går flere ganger pr. dag t/r Skjærhallen-Gravningsund. På Skjærhallen er det restauranter og butikker. Utsikt over sjøen. Meget gode fiskemuligheter. Flott turterreng, både for sykkel og til fots. Nydelig fauna. Lokal pub/spisested på øya. Et virkelig paradis, vekk fra mas og jag. Høsten er fantastisk om man foretrekker ekstra stille og rolige dager, turgåing, sykling, fiske, plukke sopp m.m.

32_357415073.jpg
bottom of page