HVALER YOGAFESTIVAL

Hvaler yogafestival er en festival for alle - nybegynnere og erfarne, unge og gamle. Vi har samlet flere fantastiske yogalærere som til sammen underviser mange ulike retninger innenfor yoga. Programmet består av rolige yogaformer som yin yoga, medisinsk yoga, meditasjon og foredrag. 

Festivalen foregår på vakre Søndre Sandøy, den største bilfrie øyen på Hvaler. Søndre Sandøy er en perle av de få, og gjennom hele festivalhelgen kan man nyte øyens mange vakre områder. 

tipihvaler.jpg

TIPITELTET

Om lag fem minutters gange fra Grendehuset, har vi vårt flotte Tipitelt stående. Plassen er av sitt unike slag, hvor yoga kan nytes med en vakker havutsikt og ren luft fra saltvannet. Utendørs yoga gir en enestående følelse av bakkekontakt og ro i kroppen. Her vil det foregå yogaklasser av alle slag, hele helgen.

yogahvaler.JPG

GRENDEHUSET

Grendehuset er et gammelt og ærverdig hus, sentralt på Søndre Sandøy. Fra gammelt av var dette huset den lokale skolen til de fastboende på øya. På Grendehuset vil det foregå yogaklasser hele helgen, samtidig vil Grendehuset være den sentrale plassen for velkomstseremonien, frokostservering og lørdagens handletorg. 

handletorg_hvaleryogafestival.jpg

HANDLETORG

LØRDAG 26.06.21

På festivalens hoveddag, lørdag 26.06.21, vil det være salgsboder utenfor Grendehuset på Søndre Sandøy.

 

Dette er et åpent tilbud for alle som ønsker å handle lokale, kortreiste, kreative eller yogarelaterte varer.

 

Er du en aktør og ønsker å stille opp på handletorget med dine varer, ta kontakt med markedsansvalig Camilla Norheim på

tlf 45134379 / norheim1991@gmail.com så vil vi tilby deg en plass på vårt hyggelige marked. 

yoga_hvaler_festival.jpg

HVALER YOGAFESTIVAL

Nedgårdsveien 27, 1692 Hvaler, Norway

Foto: Ane Larsen og Marika Mørkestøl

Web: Ane Larsen